, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεύτερο φεστιβάλ γεύσης στη Θεσσαλονίκη

Αρχίζει  αύριο το απόγευμα  στις  18.00 , το δεύτερο Φεστιβάλ Γεύσης, που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της Δ.Ε.Θ. απέναντι από  την ΧΑΝΘ.

Η διάρκεια λειτουργίας είναι 2  μέρες, ( Πέμπτη κ Παρασκευή 18 κ 19 /5 )  από τις 18.00 μέχρι τις 23.30 .

Η εκδήλωση απευθύνεται  σε όλους, χορτοφάγους, κρεατοφάγους, λάτρεις του γλυκού, του κρασιού ,εκτός από αυτούς που κάνουν δίαιτα!

 

Εστιατόρια της  πόλης μας, Ζαχαροπλαστεία, Παραγωγοί Παραδοσιακών προϊόντων  παρουσιάζουν και προσφέρουν  με γευστικές δοκιμές, τα προϊόντα τους, στο ευρύ κοινό. Θα υπάρξουν ζωντανές επιδείξεις  μαγειρικής  με άγρια μανιτάρια, σεμινάρια  ποιότητας  για το μέλι κ.α.

Ακόμα, θα γευτούμε εδέσματα  και γλυκά από Συρία, Αφγανιστάν, Ιράν και πρώην Γαλλόφωνες χώρες της Αφρικής, που θα παρασκευάζονται ζωντανά και τις δυο ημέρες.

 

Για τα μικρά παιδιά, θα υπάρξει  δημιουργική απασχόληση, συνδυασμός μαγειρικής και ζωγραφικής!

Χωρίς να  λείπει το κρασί η μπύρα  από τοπικούς παραγωγούς, το παγωτό, θα υπάρχουν και σταντ με  έξυπνες ποδιές και βιβλία μαγειρικής και διατροφής.

Μοναδικά  ροφήματα  με βότανα και Κρόκο  Κοζάνης   και μοναδικά αναψυκτικά  με Τζίντζερ και Κεφίρ θα προσφέρονται στους επισκέπτες! 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.