, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Δώρο σε φίλαθλο του Άρη και μέλος της Ειρηνευτικής Δύναμης στο Κόσοβο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΑΕ Αρης φρόντισε να υλοποιήσει την επιθυμία ενός φίλου της ομάδας της, ο οποίος είναι μέλος της Ειρηνευτικής Δύναμης στο Κόσοβο, κάνοντας του ένα μεγάλο δώρο!
Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Η αγάπη για τον Άρη δεν έχει σύνορα. Και όταν συνδυάζεται με την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον συνάδελφο, το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό.
Ο Κυριάκος είναι φίλαθλος του Άρη και μέλος της Ειρηνευτικής Δύναμης στο Κόσοβο (Πρίστινα). Δεν είναι ο μοναδικός φίλος του Αρη εκεί, είναι όμως ο πιο… φανατικός, με ιδιαίτερη αδυναμία στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.
Μάλιστα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά για τον Αρη και το μπάσκετ και εκφράζει τη στενοχώρια του που δεν είναι στην Ελλάδα για να μπορεί να ακολουθεί και να βλέπει την ομάδα από κοντά . Έτσι, οι συνάδελφοί του (η Ελλάδα έχει περί τα 100 άτομα που συμμετέχουν στην Ειρηνευτική Δύναμη στο Κόσοβο) αποφάσισαν να του κάνουν ένα δώρο – έκπληξη για τα γενέθλιά του.
Απευθύνθηκαν στην Αρης Κ.Α.Ε. και ζήτησαν μια φανέλα της ομάδας μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών, ώστε να του την κάνουν δώρο για τα γενέθλιά του. Η Αρης Κ.Α.Ε. υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά αυτό το αίτημα και πραγματοποίησε την επιθυμία των στρατιωτικών της Ειρηνευτικής Δύναμης στο Κόσσοβο».
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες, η έκπληξη στον Κυριάκο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκινητικές. Πήρε τη φανέλα και τη φόρεσε, την ώρα που οι συνάδελφοί του τραγουδούσαν τα χρόνια πολλά. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τη σειρά της εύχεται στον Κυριάκο χρόνια πολλά και να μπορέσει σύντομα να δει την ομάδα από κοντά, στο «Nick Galis Hall».
thessports.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.