, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επίσημα ο Ιλχάν Αχμέτ σε ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Την επίσημη ένταξή του σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ επισφράγισε η σημερινή συνάντηση του Ιλχάν Αχμέτ με την Φώφη Γεννηματά και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, κατατάσσοντας στην τρίτη θέση το κόμμα με 18 βουλευτές, μαζί με την Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Σας ενημερώνω ότι αποδέχτηκα την επιθυμία του Ανεξάρτητου Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος εντάσσεται στην Κ. Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗ.ΜΑΡ».
Νωρίτερα ο Βουλευτής είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το Ποτάμι, προχωρώντας στις εξής δηλώσεις: «Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις τις ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτικής μας ιστορίας»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.