, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επιπλέον έκπτωση δίνει η ΔΕΗ σε όσους…

Ρευστότητα αναζητεί η ΔΕΗ και τρόπους να μειώσει τον βραχνά των ανείσπρακτων οφειλών, κατά συνέπεια ετοιμάζεται για νέο γύρο εκπτώσεων από τον Ιανουάριο.
Η Επιχείρηση σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι όσοι συνεπείς πελάτες δεχθούν να προπληρώνουν την κατανάλωση ενός έτους σε ρεύμα, θα απολαμβάνουν επιπρόσθετη έκπτωση 6%.
Ταυτόχρονα, και σε αυτήν τη συνεχή μάχη με τις επισφάλειες που δίνει, η ΔΕΗ ετοιμάζεται να ανακοινώσει στις 9 Ιανουαρίου νέο πρόγραμμα διακανονισμών.
Εξετάζει μάλιστα να συμπεριλάβει σε αυτό ακόμη και πάγωμα χρεών (δηλαδή να μην προσαυξάνονται με τόκους) για όσους καταναλωτές οφείλουν στην Επιχείρηση ποσά έως 1.000 ευρώ και εφόσον εξυπηρετούν κανονικά τις δόσεις τους.
Το νέο πρόγραμμα διακανονισμών επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, να δημοσιοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ. Πήρε ωστόσο αναβολή για τις 9 Ιανουαρίου, με το σκεπτικό να μην ανακοπεί το κύμα όσων σπεύδουν να διακανονίσουν τα χρέη τους έως τις 31 Δεκεμβρίου, οπότε και εκπνέει το ισχύον πρόγραμμα των 36 δόσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.