, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Ευρώπη ΑΕ υποστήριξε τη Lifeline Hellas σε εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας

Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας η ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε. το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Τύπου & Προϊόντων, συνδράμοντας τον ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, στήριξε το φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» που πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά την Τρίτη 16 Μαΐου σε privateClub των βορείων προαστίων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αφιέρωσε την εκδήλωση στην ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη που είναι Μητέρα για χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, τη σύζυγο του και τους φίλους του Lifeline. Επιπλέον αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του σωματείου που σαν μητέρα προσέχει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%82
Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος του LifeLine Hellas, μίλησε για το έργο και την προσφορά του σωματείου και  του Διοικητικού Συμβουλίου  τα τελευταία επτά χρόνια.

Η υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια σας.

Επίσης, τόνισε  ότι μητέρα είναι κάθε γυναίκα που αγαπάει και προσφέρει στα παιδιά. “Μητέρα δεν γίνεσαι όταν γεννάς παιδιά αλλά όταν νοιάζεσαι και προσφέρεις στα παιδιά ! ” Συνεχίστε να είστε κοντά μας..
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Η. Σαμαράς, MDMRCOphthFEBT χορηγός της εκδήλωσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline, μίλησε για την υγεία των ματιών των γυναικών. Η κα Ναταλία Λεονταράκη, Αντιπρόεδρος της GreeceSotheby’sInternationalRealty, που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της σύγχρονης Γυναίκας, Μητέρας, Επαγγελματίας.
0379

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της καςΈμηςΤρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και τα υπέροχα δώρα των εταιρειών AchilleasAcessoriesκαι EsteeLauder. Η σοπράνο Κάτια Πάσχου με την συνοδεία της κλασικής κιθάρας του Κωνσταντίνου Τζώλου μάγεψε τους παρευρισκομένους.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Athens Laser Sight, Medical Anti-Aging Center, Greece Sotheby’s International Realty, AchilleasAcessories, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Estee Lauder, Ευρώπη, Καρούλιας, Otto’s Athens Vermouth.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, ο Επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Έρση Τσακίρογλου καθώς και η κα Λίζα Έβερτ, η τέως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Άντζελα Γκερέκου, η κα Μαριάντζελα ΠαράβαλουΤρικάρδου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Ρία Πρίνου, η κα Φαίη Μπέη, η κα Μαρίλυ Καλαβρού Φίλιου, η κα Κατερίνα Καλαβρου, η Vasiliki, η κα Ελμίνα Μπέη, η κα Ναλίτα Καρρέρ, η κα Ντάνα Στασινού, η κα Μαίρη Στάθη, η κα Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, η κα Κατερίνα Καλαβρού, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, η κα Ναταλία Φουρλή, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Λουκία Παπασπυρίδη, η κα Μαρία Ψηφή, η Δρ. Φανή Μαργαρίτη, η κα Ρούλα Λινάτσα, η κα Σαλώμη Φλουτάκου, η κα Κλειώ Σταυρίδου, η κα Βανέσσα Γερουλάνου και πολλοί άλλοι.
0435

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.