, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Θεσσαλονικιά καλλονή με τους… τίτλους! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ασχολείται με την μόδα εδώ και λίγα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος με έδρα την Θεσσαλονίκη. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και έχει αρκετές διακρίσεις σε αυτούς. Αυτό ήταν και το κλειδί για να ανοίξει ο χώρος αυτός επαγγελματικά για εκείνη. Συμμετέχει σε διάφορα fashions show και προωθητικές ενέργειες διαφόρων εταιριών που χρειάζονται για να προωθήσουν τα προϊόντα τους, όμορφες παρουσίες, με αυτή την ιδιότητα της ήταν στο περίπτερο της εφημερίδας Παρασκήνιο και Karfitsa στην ΔΕΘ. Αυτός είναι και ο κλάδος που δραστηριοποιείται τον περισσότερο καιρό επαγγελματικά.
Της αρέσει η ηρεμία, οι βόλτες με παρέα της στην παραλία και οι ωραίες συζητήσεις που κάνουν την ψυχή της να ηρεμεί. Ασχολείται με θεραπευτικό μασάζ και έχει εργαστεί γνωστά κέντρα αποκατάστασης τραυματιών της πόλης. Τις ελεύθερες ώρες της της αρέσει να κάνει yoga γιατί την βοηθάει σωματικά και ψυχικά όπως λέει.
ΣΤΕΚΙ: Δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο από τα μαγαζιά της αγαπημένης της Θεσσαλονίκης όλα έχουν το στιλ του.
Ζώδιο : Ιχθύς
Αγαπημένος Προορισμός: Όπου την πάνε τα όνειρα της και έχει ανάγκη να βρεθεί ανάλογα με την περίοδο που διανεύει.
Τρεις Ευχές : Φυσικά υγεία γιατί χωρίς αυτή δεν κάνουμε τίποτα,  να τελειώσουν τα προβλήματα στην χώρα για να γυρίσει το χαμόγελο στα χείλι όλων και αγάπη μεταξύ των ανθρώπων για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.
 
img_9646 kentrikh-photo img_4676-2 _dsc0420

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.