, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η "Μόνικα" της Ελλάδας είναι… Θεσσαλονικιά!

Η Σοφία Μπηγινά μπορεί να έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, εδώ και αρκετά χρόνια όμως την ζει στην Ρόδο, λόγω της επαγγελματικής της ειδικότητας μια και είναι  «Υπεύθυνη ελέγχου  εσόδων των παιγνίων» στο Καζίνο του νησιού. Οι συνάδελφοι της δεν είναι τυχαίο ότι την αποκαλούν η «Μόνικα» της Ελλάδας αφού από πολύ μικρή γινόταν το επίκεντρο θαυμασμού των ανδρών. Πρόσφατα μάλιστα έγινε και εξώφυλλο στο τοπικό περιοδικό ‘Rodosmirror’. Ο χώρος της μόδας την ενδιαφέρει ως χόμπι, έχει όμως και επαγγελματική σχέση με συνεργασίες σε γνωστές εταιρίες του νησιού και όχι μόνο, ανήκει εξάλλου και στο πρακτορείο μοντέλων NMG και κάνει συχνά σχετικές δουλειές, εφάμιλλες, μεγάλων παραγωγών, ειδικά με εσώρουχα και μαγιό. Ως γνήσιο θηλυκό που είναι, την ικανοποιεί να γίνεται δέκτης θετικών σχολίων από τον περίγυρο της.
 
ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχίο ειδικής κοστολόγησης στην βιοτεχνία – βιομηχανία. Οικονομικά.
ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να νιώθει πάντα καλά με αυτά που κάνει και να κάνει πάντα καινούρια πράγματα για να δοκιμάζει τον εαυτό της και τις αντοχές της. Στόχος της η εσωτερική ευφορία και πληρότητα!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Καλή: Συνεχής γυμναστική και διατροφή ως τρόπο ζωής.
Κακή: Ασυνεπής με τον χρόνο. Πάντα αργοπορημένη .
 
ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Αυτοπεποίθηση.
ΣΤΕΚΙ: Δεν έχει συγκεκριμένο θέλει να αλλάζει παραστάσεις, άλλωστε θεωρεί ότι με καλή παρέα περνάς παντού καλά!
 
ΦΛΕΡΤ: Το αλατοπίπερο της ζωής.
 
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να είναι Gentleman στην συμπεριφορά και γοητευτικός στην εμφάνιση.
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Προτιμάει  την διασκέδαση από την μοναξιά και γι αυτό τον λόγο πέραν όλων των άλλων επαγγελματικών δραστηριοτήτων της ανοίγει σε λίγο καιρό  ένα  σνακ-μπαρ ‘Mick & Mocha cafe’ στην Ρόδο.
 
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ ευτυχία και ομορφιά (εσωτερική και εξωτερική)
 
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Δεν της αρέσουν τα ταξίδια. Νιώθει πλήρης και ικανοποιημένη εδώ, αφού έχει ήλιο και θάλασσα που λατρεύει.
 
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Δραστήρια σύγχρονη γυναίκα, δυναμική αισθησιακή, με αέρινη γλώσσα σώματος. Είμαι εξωστρεφής κοινωνική με θετική πρόθεση και προσέγγιση προς τους άλλους.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.