, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η "γαλάζια" Ανατολή συναντήθηκε με τον "παπα-ΠΑΟΚ"

pog
Το έργο της Εκκλησίας την εποχή που διανύουμε είναι ουσιαστικό. Φωτεινό παράδειγμα είναι ο Πατέρας Χρήστος του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου στον Τρίλοφο όπου δεν είναι μόνο ο Ιερέας που στηρίζει τον ΠAOK παντού αλλά ο Ιερέας όπου προσφέρει απλόχερα την αγάπη του σε μικρούς και μεγάλους.
Η Ανατολή Κωνσταντινίδου Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης –Δημοτική Σύμβουλος –πρ.Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη-Αντιπρόεδρος της Ε.Ν.Α και εκπαιδευτικός εκκλησιάστηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον χώρο του συσσιτίου της Κοινωνίας Αγάπης και Προσφοράς “Γέροντας Παϊσιος” η οποία  ξεναγήθηκε από τον Πατέρα Χρήστο στους χώρους όπου προετοιμάζεται το φαγητό για τους απόρους αλλά και συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια και βιβλία για όλους τους συνανθρώπους μας όπου βιώνουν την καθημερινότητα με το χειρότερο τρόπο .Η Ανατολή Κωνσταντινίδου συζητώντας με τον Πατέρα Χρήστο και  με τους εθελοντές τους συνεχάρη για τη δράση τους  ,τους ευχήθηκε δύναμη για το μοναδικό τους έργο, να αποτελέσουν πρότυπο αγάπης και προσφοράς ώστε να βρουν και άλλους μιμητές και είναι στη διάθεση τους όπου κρίνουν ότι η βοήθεια της θα είναι καίρια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.