, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Η καρδιά μου λέει πως κάποια μέρα θα επιστρέψω στην Ελλάδα»

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει μια μέρα στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας μίλησε ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραδεχόμενος ότι η καρδιά του, του λέει ότι αυτό θα συμβεί.
Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν το 2016 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές λόγω της κατάκτησης του Euro με την Πορτογαλία, τόνισε ότι υπάρχουν άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά από τον αθλητισμό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την εκδήλωση του ΠΣΑΤ:
«Χαίρομαι πραγματικά που διαπίστωσα πως ο ελληνικός λαός με έχει στην καρδιά του, όλα αυτά τα 11 χρόνια που εργάστηκα στην Ελλάδα. Πότε δεν μπορείς να ξέρεις ή να είσαι σίγουρος. Είχα, όμως, την πεποίθηση πως ο ελληνικός λαός με έχει ακόμα μέσα στην καρδιά του»
Για το αν το 2016 ήταν από τις καλύτερες χρονιές του λόγω της κατάκτησης του Euro: «Όχι, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από τον αθλητισμό».
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα: «Η καρδιά μου λέει πως κάποια ημέρα θα επιστρέψω στην Ελλάδα».protothema.gr

#Tags: Ελλάδα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.