, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πρώτη δήλωση του Μπόμπολα για την πώληση του MEGA στην… εφημερίδα του!

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Εθνος”, ο Φώτης Μπόμπολας έδωσε συνέχεια στην υπόθεση της της πώλησης του 20% των μετοχών του MEGA στον Ιβάν Σαββίδη.
Στη δήλωσή του ο Κ. Μπόμπολας αναφέρεται σε μια αμιγώς επιχειρηματική κίνηση χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, μετά τις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσε ε η αιφνίδια πώληση του 20% της “Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel) από το συνολικό 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική του ομίλου Μπόμπολα, σε επιχειρηματικό σχήμα συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.
Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Μπόμπολα:
“Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.
Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες.
Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει.
Φ.Μ.”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.