, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 1.700 λαθραία πακέτα τσιγάρων(ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, που ενέχεται σε εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων και διευκόλυνση παράνομης διαμονής σε αλλοδαπούς.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.700 πακέτα τσιγάρα και (100) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού, που ενέχεται σε παράνομη εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους, καθώς και για τη διευκόλυνση παράνομης διαμονής σε αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενδελεχή έρευνα.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (17-01-2017), στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα που διατηρεί ο 40χρονος στο κέντρο της πόλης, πέντε (5) αλλοδαποί ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) χαρτοκιβώτια, που περιείχαν (1.765) πακέτα τσιγάρα και (140) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Υπουργείου Οικονομικών και τα οποία είχαν εισαχθεί παράνομα στη χώρα, με σκοπό την περαιτέρω παράνομη πώλησή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.