, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Με μπαλόνια και κεράσματα θα ενημερώσουν για τον εμβολιασμό στο κέντρο της πόλης

O Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στην Πλατεία Αριστοτέλους  την ενημερωτική εκδήλωση: «ΕμβολιάΖω»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι  η ενημέρωση των πολιτών και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης για τα οφέλη του υγιεινού τρόπου ζωής και του εμβολιασμού.
Ένα ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι, με παράλληλες δραστηριότητες, θα υποδεχτεί το κοινό  στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους από τις  10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.
Ενημερωτικό υλικό, μπαλόνια, κεράσματα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους θα διανεμηθούν δωρεάν, υπενθυμίζοντας την αναγκαιότητα, τη σημασία και τα οφέλη του εμβολιασμού.
Η πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να οργανώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μία σημαντική κοινωνική δράση για τη διατήρηση του  επιπέδου υγείας που όλοι απολαμβάνουμε σήμερα.
Ο εμβολιασμός αποτρέπει νοσήματα, προστατεύει το κοινό και έχει εξαλείψει εδώ και  δεκαετίες ασθένειες-μάστιγες (ιλαρά, πολιομυελίτιδα, διφθερίτιδα, κοκκύτη κτλ.), ενώ κρίνεται απαραίτητος και στην σύγχρονη κοινωνία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.