, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ξωτικά, πατίνια και κληρώσεις για τα 100 χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων της δράσης “POLIS DORON”, της πρώτης συμμετοχικής Χριστουγεννιάτικης επιβράβευσης καταναλωτών στην Ελλάδα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στην οποία συμμετέχουν 45 καταστηματάρχες των δρόμων Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά, σας καλούμε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 στους παραπάνω δρόμους, όπου θα λάβουν χώρα οι κάτωθι δραστηριότητες:
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016:
Στις 12.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση από τα ξωτικά του Aη Βασίλη και show 2 show από τους Roller Lovers. Η παράσταση με τα ξωτικά είναι μία ψυχαγωγική παράσταση από δύο ξωτικά του Αη Βασίλη, μία παράσταση με πολλά παιχνίδια, κωμικά ταχυδακτυλουργικά τρυκ, διαγωνισμούς, ζογκλερικά κόλπα και πολλές εκπλήξεις που θα απογειώσουν την χριστουγεννιάτικη γιορτή!
Στις14.00-15.00 ένα ντουέτο καλλιτεχνών σε rollers, με χριστουγεννιάτικη αμφίεση στους δρόμους της πόλης, θα μοιράζουν το προωθητικό υλικό και θα φωτογραφίζονται με τους συμμετέχοντες.
Στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα δοθούν τα 45 δώρα από τα 135 συνολικά για όσους τυχερούς έχουν κάνει ήδη 3 αγορές στο παιχνίδι Polis Doron.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.