, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια κάνει party και δηλώνει… παρούσα στις εκλογές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε η  Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης, με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε γνωστό μαγαζί στα Λαδάδικα και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στα στελέχη της παράταξης, που πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Η πολιτευτής με τη Ν.Δ. στην Α’  Θεσσαλονίκης και μάχιμη δικηγόρος δήλωσε ετοιμοπόλεμη, για να δώσει τη μάχη, όπως πάντα, άλλωστε, έκανε και μέσα από την ΟΝΝΕΔ και μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που υπηρέτησε αλλά και στις εθνικές εκλογές του 2015, για την ανάδειξη της ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. και πολλά στελέχη της παράταξης, τους οποίους η κα Ευθυμίου ευχαρίστησε για τη θερμή ανταπόκρισή τους δια της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, κα Βίκυς Ευταξά, και δια του πρώτου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ και πρώην υπουργού Γεωργίας, κ Χρήστου Κοσκινά, οι οποίοι ήταν παρόντες.
ekdilosi_annas_01 ekdilosi_annas_02 ekdilosi_annas_03

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.