, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν Παλαιστίνιο που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

EPA/ATEF SAFADI ATTENTION EDITORS: PICTURE CONTAINS GRAPHIC CONTENT

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που προσπάθησε να τους επιτεθεί με μαχαίρι την ώρα που πραγματοποιούσαν επιχείρηση για τη σύλληψη υπόπτων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός. Κανένας από τους στρατιώτες δεν τραυματίστηκε στο επεισόδιο αυτό που σημειώθηκε στον καταυλισμό προσφύγων αλ Φάρα, βόρεια της Ναμπλούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.
«Ένας δράστης οπλισμένος με όπλο προσπάθησε να μαχαιρώσει στρατιώτες που πραγματοποιούσαν επιχείρηση για τη σύλληψη υπόπτων», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. «Οι στρατιώτες ζήτησαν από τον άνδρα να σταματήσει, όμως καθώς συνέχισε να προχωρά προς το μέρος τους τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν». Άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού έριξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα, επισημαίνει η ανακοίνωση.
Από την 1η Οκτωβρίου 2015 τα βίαια επεισόδια στα παλαιστινιακά εδάφη και το Ισραήλ έχουν κοστίσει τη ζωή σε 248 Παλαιστίνιους, 40 Ισραηλινούς, δύο Αμερικανούς, ένας Ιορδανό, έναν κάτοικο Ερυθραίας και έναν Σουδανό, σύμφωνα με απολογισμό του AFP.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.