, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κάρτα Μέλους Ν.Δ.: Γίνε κι εσύ πρωταγωνιστής της Αλλαγής

 
Γράφει ο Λ. Αυγενάκης*
Η Νέα Δημοκρατία αναδιοργανώνεται και σε καλεί να γίνεις κι εσύ μέλος της. Σε καλεί να γίνεις μέρος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Σε καλεί να ανανεώσεις την εγγραφή σου και να παραλάβεις την Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας!
Με την Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας μπορούν όλοι να γίνουν πρωταγωνιστές της μεγάλης αλλαγής που έρχεται. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στην αναδιοργάνωση που επιχειρούμε στο Κόμμα μας, βάζοντας μια τάξη στα οικονομικά μας. Είναι γεγονός ότι το Κόμμα ανήκει στα ίδια τα μέλη του και γι’ αυτό το λόγο η απόκτηση της Κάρτας Μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες: (1)  Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, (2) Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα (3) Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα  μέλη της, (4) Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της, και (5) Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της. Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ, για δύο έτη είναι 22 ευρώ, ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ! Παράγγειλε την κάρτα μέλους ή ανανέωσε τώρα τη συνδρομή σου στο τηλέφωνο 210 94.44.222 ή ηλεκτρονικά στο my.nd.gr!
Είναι αλήθεια ότι μαζί, μπορούμε περισσότερα.
Ο ανανεωτικός άνεμος της αλλαγής που πνέει στο εσωτερικό της θα φέρει και τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Η διαφάνεια αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και τα πολιτικά Κόμματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εθνική ανάταξη της χώρας είναι η διατύπωση της αλήθειας προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.
Στο πλαίσιο αυτό, η Νέα Δημοκρατία δίνει το σύνθημα για τη Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες με σκοπό την αναδόμηση των σχέσεων εμπιστοσύνης και ειλικρινούς συνεργασίας, για την έξοδο από την κρίση και τον σχεδιασμό της μετα-μνημονιακής   Ελλάδας. Παράλληλα, οι Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας είναι σε συνεχή επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματα του τόπου μας αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες για την επίλυση προβλημάτων και διαμορφώνοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.
Η αλλαγή που έρχεται στη χώρα σηματοδοτεί και τη διαμόρφωση ενός νέου πολιτικού περιβάλλοντος, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Με την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών επιδιώκουμε την κατάρτιση και τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης που θα πρέπει να κατέχει το έμψυχο δυναμικό του Κόμματος σε κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας. Επιπλέον, η ανανέωση και η αξιοκρατία που φιλοδοξούμε να επιτύχουμε, μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από το άνοιγμα στην κοινωνία. Με το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ. (ananeosi.nd.gr) επιχειρούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων με πολιτικό εκφραστή τη Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε, η μακρά ιστορία των 42 ετών της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να συνδυάζεται με φρέσκιες ιδέες και νέους ανθρώπους. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι το Κόμμα μας δεν αποτελεί ένα κλειστό σύστημα. Όλοι μπορείτε να γίνετε κομμάτι της ανανέωσης.
 
*Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης είναι Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.