, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καλαμαριά: Συνελήφθησαν νεαροί που άρπαζαν τσάντες – Είχαν κάνει και μία ληστεία

Εξιχνιαστήκαν περιπτώσεις αρπαγών τσαντών και ληστείας σε βάρος γυναικών
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός
Η επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις αρπαγών τσαντών και ληστείας.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της ληστείας και παραβίασης περιορισμών διαμονής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες χθες (14-01-2017) στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο 19χρονος αφαίρεσε την τσάντα γυναίκας, ενώ ο 20χρονος κατά τη διάρκεια της παράνομης πράξης, επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο.
Επιπλέον, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα 01-01-2017 έως 09-01-2017, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν σε δύο αρπαγές τσαντών και μία περίπτωση ληστείας με τη χρήση σωματικής βίας, σε βάρος γυναικών, ενώ ο 19χρονος προέβη σε μία ακόμη αρπαγή τσάντας μαζί με 19χρονη αλλοδαπή συνεργό του, σε βάρος της οποίας, επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.
Επιπρόσθετα προέκυψε ότι, σε βάρος των δύο ανδρών έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι διαμονής τους οποίους δεν τηρούν, καθώς και ότι η 19χρονη στερείται παντελώς, ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος της εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου στη Χώρα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η 19χρονη θα οδηγηθεί σε Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.