, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Καλαφάτης κατά Μπουτάρη για την Γενοκτονία των Ποντίων!

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την απουσία του Δημάρχου από τις εκδηλώσεις προς τιμήν των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, δήλωσε τα εξής:
«Έχουμε μόνον τρεις επισημάνσεις να κάνουμε για την ανακοίνωση της “διοίκησης” του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία, τελευταία, επιδίδεται σε έκδοση σειράς –υποτιθέμενων- “απαντήσεων” -προφανώς αμήχανη μπροστά στο ότι κάποιοι την αντιπολιτεύονται με επιχειρήματα:

  1. Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης παραδέχεται ότι ήταν απούσα από τις εκδηλώσεις των Ποντιακών Σωματείων για να τιμηθούν τα 350.000 θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και, κατά την προσφιλή της τακτική, κατηγορεί για την απουσία της, τους άλλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τους… Πόντιους.
  1. Είναι, το λιγότερο, αστείο η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, που είναι η βασίλισσα του εστέτ λαϊκισμού, να κατηγορεί για λαϊκισμό τους “Εντάξει” κι εμένα προσωπικά.
  1. Ας γνωστοποιήσει η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, έστω και τώρα, τέσσερις ημέρες μετά, την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε -αν εξέδωσε- για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας. Για την ταμπακέρα, ουδέν…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.