, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κερατσίνι: Νεκρός από πυροβολισμό και ανταλλαγή πυρών σε διάρρηξη!

Menelaos Myrillas / SOOC

Menelaos Myrillas / SOOC
Menelaos Myrillas / SOOC

Δύο βίαια περιστατικά που έλαβα χώρα και τα δύο στο Κερατσίνι, απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές.
Το ένα αφορά την εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου Αλβανού με 10 σφαίρες που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Πελοποννήσου.
Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πλησίασαν σταθμευμένο όχημα στο οποίο βρισκόταν το θύμα και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν 10 κάλυκες των 9 χιλιοστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Οι δράστες περιγράφονται ως «επαγγελματίες» εκτελεστές.
Διάρρηξη με πυροβολισμούς
Στην ίδια περιοχή τέσσερις διαρρήκτες συνελήφθησαν στην οδό Αιδινίου 104, όπου είχαν εισβάλει σε μονοκατοικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες είχαν αντιληφθεί την παρουσία αστυνομικών όσο βρίσκονταν στο σπίτι και έτσι αποφάσισαν να ταμπουρωθούν και να πυροβολήσουν εναντίον τους, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός. Μετά από επιχείρηση των ανδρών της ΕΚΑΜ ολοκληρώθηκε και οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν.
Πρόκειται για τέσσερα άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν της Αρχές. Πριν επιτεθούν στη μονοκατοικία της οδού Αιδινίου είχαν εισβάλλει σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στην ίδια περιοχή.
Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.