, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Κλείνει τμήμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθήνας λόγω έργων

φωτο eurokinissi.gr

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη (25-05-2017) κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00 θα εκτελεστούν εργασίες εγκατάστασης σωλήνων αποχέτευσης στο φορέα Γέφυρας Β890 του Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε Θεσ/νίκης – Αθηνών  στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ύψος του Α/Κ Κλειδίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη/Βέροια προς Αθήνα θα εκτρέπεται στον Α/Κ Κλειδίου και θα εξυπηρετείται μέσω εναλλακτικής διαδρομής ως εξής: έξοδος από τον Αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Κλειδίου-είσοδος στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια και έξοδος στον Α/Κ Νησελίου-είσοδος στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη μέχρι τον Α/Κ Μεθώνης-Αγαθούπολης – είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.  με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Η Τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.