, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ "Κ": Σε κουτουκάκι της δυτικής Θεσσαλονίκης ο Καραμανλής με "γαλάζιους" δημάρχους!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης
Ο Κώστας Καραμανλής… κινείται στα δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας KARFITSA ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πριν λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 21.12. 2016 συναντήθηκε με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης σε ταβερνάκι των Αμπελοκήπων.
Στο… μενού του γεύματος του πρώην πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης βρέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τους δήμους, προβλήματα των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης, υπήρξε ενημέρωση γύρω από τις δράσεις της ΠΕΔΚΜ, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που άπτονται τις εξωτερικής πολιτικής.
Η συνάντηση όπως μας επισημαίνει δήμαρχος που ήταν καλεσμένος ήταν «φιλική». Έγινε μετά από πρόσκληση του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.
Στη συνάντηση που διήρκησε… τέσσερις περίπου ώρες παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι: Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ο δήμαρχος Παύλου μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.
Από το… τραπέζι απουσίαζαν οι επίσης «γαλάζιοι» Γιάννης Καραγιάννης, Γιάννης Τσουκνιδάς και Μίμης Φωτόπουλος οι οποίοι είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να τα πουν με τον πρώην πρωθυπουργό τις προηγούμενες ημέρες.
ΥΓ: Το τραπέζι που στρώθηκε σε ένα κουτουκάκι ιδιοκτησίας του ανιψιού της γνωστής τραγουδίστριας Μαρινέλας περιελάμβανε ψητά, μεζέδες και μπόλικη… ρακί!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.