, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μετέφερε παράνομα με το όχημα του αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-01-2017), ένα άτομο, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, που διενεργεί την προανάκριση, για Παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας .

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές σήμερα, στην Εγνατία οδό (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), πλησίον διοδίων Ανάληψης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο συλληφθείς, να μεταφέρει παράνομα τέσσερις (4) αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, με προορισμό την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο της παράνομης μεταφοράς, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.