, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με μεγάλες καθυστερήσεις λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία στην Πατρών-Κορίνθου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η “Ολυμπία Οδός”, σχετικά με την κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου, αναφέρεται ότι “διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και κατά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία”.
Επίσης, αναφέρεται ότι “τα συνεργεία της “Ολυμπίας Οδού” από χθες το βράδυ επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις ρίχνοντας αλάτι”. Νωρίτερα μέσα στη μέρα, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση “είχαμε δύο συμβάντα με “δίπλωμα” νταλίκας και αρκετά μικρότερα συμβάντα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν”.
Ακόμη, στην ανακοίνωση της “Ολυμπίας Οδού” παρακαλούνται οι οδηγοί “ενόψει της νύχτας και της υψηλής πιθανότητας παγετού, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους για τις επόμενες ώρες και σε κάθε περίπτωση να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας”.capital.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.