, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπουτάρης: Εγώ θα πάω νταηλίκι και όπου καθίσω

Τα παράπονά του εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης,μιλώντας στο ραδιόφωνο Metropolis, για την διάθεση μόνο 5 εισιτηρίων προς τον Δήμο εν όψει του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ Άρης – Παναθηναϊκός.
Αναφερόμενος στο γεγονός επεσήμανε πως «ζητήσαμε εισιτήρια για τον Δήμο και μας έδωσαν πέντε. Κάνω κάποιες προσπάθειες για να μας δώσουν τουλάχιστον 100. Είναι 800 τα διαθέσιμα εισιτήρια. Από αυτά τα πέντε για τον Δήμο είναι κοροϊδία», τονίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος θα πάει «νταηλίκι και όπου καθίσει».
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μίλησε και για την οπαδική βία των εκάστοτε γηπέδων, δηλώνοντας πως θα έπρεπε να απαγορευθεί η είσοδος σε όσους δημιουργούν φασαρίες και επεισόδια «Ήμουν τις προάλλες στο Τελ Αβίβ στο Μακάμπι – Μπασκόνια και για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως θέλω να πάω στο γήπεδο. Ελπίζω να γίνει ένα άψογο παιχνίδι χωρίς φασαρίες. Ας ελπίσουμε ότι οι μπουμπουνοκέφαλοι οπαδοί του Άρη, που δεν είναι μόνο του Άρη, να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι και όχι πόλεμο. Κανονικά όλους αυτούς θα έπρεπε να τους απαγορεύουν την είσοδο στα γήπεδα και να τους αφήσουν να πλακώνονται στα καφενεία. Κάποτε έπαιρνα το παιδί μου στο γήπεδο, τώρα κανένα παιδί δεν πάει με τους γονείς του. Υπάρχει φόβος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».
Δήλωσε μάλιστα, χαριτολογώντας, πως τρεις φορές που πήγε σε αγώνα του ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος του Βορρά έχασε, κι έτσι του είπαν να μην… ξαναπατήσει στο γήπεδο.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τονίζοντας πως «Δεν άνοιξα καμία κόντρα. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σε επίπεδο αρμοδιοτήτων και φταίει η νομοθεσία γι’ αυτό. Μπορεί να είμαστε δίπλα δίπλα το Σάββατο στο γήπεδο. Είμαστε αντίπαλοι πολιτικά, αλλά έχουμε καλές σχέσεις».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.