, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νέα επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη!

plevris-thanos-eurokinissi-660_0_0
Μάχη για την ζωή του δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης.
Ο 39χρονος δικηγόρος βρίσκεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ, συμπληρώνοντας σήμερα το δεύτερο 24ωρο.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο Θάνος Πλεύρης εισήχθη το πρωί της Κυριακής (13 Νοεμβρίου) στο νοσοκομείο με «εικόνα σήψης». «Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Από τη θεραπευτική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».
Νέα ανακοίνωση του Ιαττρικού Κέντρου
Σε νεότερη ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου, το απόγευμα της Τρίτης, σημειώνεται ότι ο Θάνος Πλεύρης «παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».
Ο Θάνος Πλεύρης εκλέχθηκε βουλευτής το 2007 και το 2009 και ευρωβουλευτής το 2009 με τον ΛΑΟΣ.
Στις εκλογές του 2012 τοποθετήθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην 9η θέση της Α’ Αθηνών αφού οι εκλογές έγιναν χωρίς σταυρό προτίμησης. Η ΝΔ εξέλεξε 8 βουλευτές στην Α΄ Αθηνών και ο Θάνος Πλεύρης ήταν ο πρώτος επιλαχών. Στις 3 Νοεμβρίου του 2014 ορκίστηκε βουλευτής αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα για αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην Κομισιόν.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.