, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Οι "γαλάζιοι" παράγοντες, το μυστικό γεύμα στην Καλαμαριά και ο… ΠΑΟΚ

Μια δύσκολη-ειδική αποστολή ανέλαβε ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και το βουλευτή Σταύρο Καλαφάτη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του Προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και της συνάντησης με τα στελέχη του Μητρώου της ΝΔ.
Στη συνάντηση με εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισαν ότι «είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της.»
Υπογράμμισαν ότι η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε την κυβέρνηση για την υποβάθμιση του κοινοβουλίου, αφού προχώρησε στην εισαγωγή «άσχετων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια».
Μάλιστα, την Τετάρτη γευμάτισαν σε εστιατόριο στη Καλαμάρια με πρώην και νυν διοικητικούς παράγοντες της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.