, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι δυο… "πράσινοι" που ετοιμάζονται για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!

perifereia-kthrio copy
Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται δημοσκοπικά στα… τάρταρα οι προσωπικές φιλοδοξίες καλά κρατούν! Τον τελευταίο χρόνο σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας δραστηριοποιούνται πολιτικά δυο κινήσεις προερχόμενες από την Χαριλάου Τρικούπη.
Η πρώτη είναι η κίνηση του Γιάννη Μαγκριώτη και η δεύτερη το «Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες» των Χρόνη Μακρίδη και Χρήστου Παπαστεργίου. Όπως έχει δηλώσει νέτα σκέτα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ η κίνησή του είναι καθαρά αυτοδιοικητική και έχει ως στόχο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το 2019.
Η δεύτερη, αυτή της οποίας ηγείται ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ασχολείται με τα κεντρικοπολιτικά ζητήματα, ωστόσο σε σχετική ερώτηση της KARFITSA λάβαμε την εξής απάντηση: «Φυσικά και η Κίνησή μας ασχολείται και με την αυτοδιοίκηση». Λέτε το 2019 να δούμε στο ΠΑΣΟΚ αυτό που είδααμε και στην ΝΔ το 2014: δηλαδή δυο… υποψηφίους περιφερειάρχες; Σημειώνεται πως Μαγκριώτης και Μακρίδης από κοινού τον Μάιο του 2014 στήριξαν με θέρμη την υποψηφιότητα της πανεπιστημιακού Νιόβης Παυλίδου!

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.