, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι περιοχές χωρίς ΟΑΣΘ και ο δήμαρχος που κράτησε "ανοιχτούς" τους δρόμους

Της Έλενας Καραβασίλη 
Με 360 οχήματα στους δρόμους της πόλης λειτουργεί σήμερα ο ΟΑΣΘ, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις εξής περιοχές: Περιστερά, Λιβάδι, ‘Αγιος Αντώνιος, Λακκιά, Φιλοθέη, Αγία Παρασκευή, Μονοπήγαδο, Μονόλοφος, Λευκοχώρι, Στεφάνια, Εξαμίλι και το δρομολόγιο 22 στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.
«Γίνεται η εφαρμογή του σχεδίου έκτακτης ανάγκης, το οποίο προβλέπει την κίνηση 206 λεωφορείων. Εμείς κατόπιν συνεννόησης με την περιφέρεια, κυκλοφορήσαμε 360 οχήματα εκ των οποίων τα επτά έχουν αλυσίδες», λέει στο Karfitsa.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ υπογραμμίζει πως από τις 02/01/2017 έστειλε επιστολές στους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, με τις οποίες τους ενημέρωνε για την κακοκαιρία ούτως ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί και να μπορούν να κυκλοφορήσουν τα οχήματα του Οργανισμού.
«Σε σημεία που δεν ήταν καθαρά, ακόμη και με αλυσίδες τα οχήματα θα παρασυρόντουσαν από το βάρος τους. Ο μοναδικός δήμαρχος που κράτησε ανοιχτούς τους δρόμους του δήμου του είναι ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, οι δρόμοι δεν έχουν κλείσει ποτέ. Κάθε χρόνο είναι προετοιμασμένος, πρέπει να δοθεί βραβείο σε αυτό τον άνθρωπο και προσωπικά θέλω να του δώσω τα συγχαρητήρια μου», υπογραμμίζει ο κ. Στεφανίδης.
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης
Όπως αποκάλυψε ο κ. Στεφανίδης, οδηγός αστικού λεωφορείου θα λάβει τιμητική διάκριση για τη συμπεριφορά του απέναντι στους πολίτες, αφού βοήθησε με υπερβάλλοντα ζήλο τις ημέρες που η μετακινήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν ιδιαίτερα δύσκολες λόγω του χιονιά… (φωτο από τον αποχιονισμό του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη)
Χορτιάτης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.