, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι ταινίες δράσης που δεν πρέπει να χάσεις στους κινηματογράφους το 2017!

Resident Evil: Το τελευταίο κεφάλαιο- Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του Resident Evil: Retribution,  όπου η Αλίκη (Milla Jovovich) είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό.
Resident Evil: Το τελευταίο κεφάλαιο
Warrior’s Gate – Ένας έφηβος μεταφέρεται με μαγικό τρόπο στην Κίνα και μαθαίνει να μετατρέπει την δεξιότητά του στα βίντεο παιχνίδια σε εκείνη ενός πολεμιστή Κουνγκ Φου.
Warrior's Gate
Λόγκαν – Κάποιοι κινηματογραφικοί σούπερ-ήρωες έχουν ερμηνευθεί από πολλούς διαφορετικούς ηθοποιούς. Μερικοί έχουν αρχίσει να «χτίζουν» το προφίλ τους και σιγά σιγά κερδίζουν την αγάπη του κοινού. Ένας έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον ρόλο του και, πραγματικά, δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε κανέναν άλλο στη θέση του. Ο Χιου Τζάκμαν ήταν, είναι και θα είναι ο Γουλβερίν των ονείρων μας. Και η φημολογούμενη ως τελευταία εμφάνιση του, στην τρίτη σόλο περιπέτεια του ήρωα, με τίτλο «Λόγκαν»
Λόγκαν
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου – H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.
 
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου
Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού – Μετά τις ταινίες «Sherlock Holmes» και την αναβίωση των 60ies, στην ταινία κατασκοπίας «The Man from U.N.C.L.E.», ο Γκάι Ρίτσι καταπιάνεται με έναν ακόμη θρύλο της βρετανικής κουλτούρας, τον Βασιλιά Αρθούρο, σε μια ιστορία που το έπος του Αρθούρου θα συναντήσει το στιλ του «Lock Stock and Two Smoking Barrels.
Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού
Οι Φύλακες του γαλαξία 2 – Peter Quill, Gamora, Drax the Destroyer, Groot και Rocket επιστρέφουν στο γνώριμο σύμπαν της Marvel και σε νέες περιπέτειες. Μάλιστα στο καστ υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες που αναμένεται να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη νέα ταινία των Guardians of the Galaxy
 
Οι Φύλακες του γαλαξία 2
Wonder Woman – Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/ Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς («Monster», «The Killing»).
Wonder Woman
Justice League – Ο Μπεν Άφλεκ επανέρχεται ως Μπρους Γουέιν, για να δημιουργήσει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει έναν νέο μεγάλο εχθρό. Στρατολογεί λοιπόν τον Aquaman (Τζέισον Μομόα), τον Flash (Έζρα Μίλερ), τον Cyborg (Βίκτορ Στόουν) και την Wonder Woman (Γκαλ Γκαντότ), ενώ στην ταινία αναμένεται να δούμε και τον Τζάρετ Λέτο ως Τζόκερ και τον Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν και πολλούς άλλους. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 έχουμε να δούμε πολλά…
Justice League
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.