, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι 3 τάσεις που έρχονται και οι 3 τάσεις που φεύγουν το 2017!

Αν σκοπεύετε να κάνετε ανακαίνιση ή απλώς να ανανεώσετε τον χώρο σας με νέες διακοσμητικές πινελιές, τότε έχουμε συλλέξει για εσάς όσες πληροφορίες χρειάζεστε.
Αυτές είναι οι τάσεις που επιστρέφουν δυναμικά:
Φελλός Ίσως το μόνο αντικείμενο που έχετε με φελλό στο σπίτι σας, να είναι τα σουβέρ που χρησιμοποιείτε για την κούπα του καφέ σας. Μόλις ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει, μιας και ο φελλός, ακόμα και σε ολόκληρη την επιφάνεια ενός τοίχου, είναι η απόλυτη τάση για το 2017. Η τοποθέτηση του συγκεκριμένου υλικού σε έναν τοίχο θα σας προσφέρει ζεστασιά και καλύτερη ηχομόνωση. Σκεφτείτε, ακόμη, πως αν τον τοποθετήσετε σε έναν τοίχο πάνω από το γραφείο σας θα μπορείτε να κρεμάτε σε αυτόν χαρτιά με πινέζες, στα οποία θα έχετε κρατήσει τις σημειώσεις σας.

thehomeissue_(2017trends)01

Το 2017 έρχεται με εκπλήξεις και ο φελλός είναι μία από αυτές!

Σκούρο πράσινο Πείτε αντίο στο ναυτικό μπλε και στο μπλε του μεσονυχτίου. Από εδώ και πέρα, όταν θα θέλετε να προσθέσετε ένα σκούρο χρώμα στον χώρο σας, τότε αυτό θα είναι μία από τις σκούρες αποχρώσεις του πράσινου. Μπορείτε να εντάξετε το συγκεκριμένο χρώμα είτε στη διακόσμηση του υπνοδωματίου είτε στο καθιστικό. Ταιριάζει τέλεια με δερμάτινα αντικείμενα, πλεκτά ή γούνινα ριχτάρια και με διακοσμητικά σε χρυσές αποχρώσεις.

thehomeissue_(2017trends)02

Οι 50 πιο σκούρες αποχρώσεις του… πράσινου! Θα τις λατρέψετε!

Βασιλικά κρεβάτια Το ψηλό και μεγάλο κεφαλάρι, που κάνει το κρεβάτι σας να θυμίζει πολυτελές κρεβάτι από σουίτα ξενοδοχείου ή από ένα διάσημο, πανάκριβο σπίτι, επανέρχεται στη μόδα το 2017. Μέχρι σήμερα, θα επιλέγατε ένα κρεβάτι με ξύλινο κεφαλάρι. Από εδώ και πέρα, όμως, οι ταπετσαρίες και το κεφαλάρι με βελούδινο ύφασμα ή κουμπιά, έχουν την τιμητική τους.
 

thehomeissue_(2017trends)03

Το ψηλό και αρχοντικό κεφαλάρι στο κρεβάτι επιστρέφει!

Τις παρακάτω τάσεις καλύτερα να τις ξεχάσετε μιας και θα είναι εκτός μόδας. Για το 2017, τουλάχιστον!
Τετράγωνο πλακάκι Τα μικρά τετράγωνα πλακάκια, όσο κι αν βολεύουν, καθώς ταιριάζουν παντού, είναι οικονομικά και συνδυάζονται εύκολα, δίνουν τη σκυτάλη στα μακρόστενα ορθογώνια πλακάκια. Αν σκοπεύτε να κάνετε ανακαίνιση στην κουζίνα σας, μην αναρωτιέστε τι πλακάκι να διαλέξετε. Την απάντηση την ξέρετε ήδη!
 

thehomeissue_(2017trends)04

Τα μικρά τετράγωνα πλακάκια δεν θα είναι στη μόδα το 2017.

Χαλκός και ροζ χρυσό Όσο κι αν αγαπήσαμε τον χαλκό και το ροζ χρυσό μέσα στο 2016, η σούπερ κομψή εμφάνιση και η πολυτέλεια που δίνει σε κάθε χώρο που τον τοποθετούμε, δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μόδα και του χρόνου. Μες το 2017, η διακόσμηση του σπιτιού θα έχει ως στόχο, όχι ένα τόσο αστραφτερό και πολυτελές αποτέλεσμα, αλλά ένα πιο βιομηχανικό στιλ. Αυτός είναι και ο λόγος, που το νέο μέταλλο που θα αγαπήσουμε θα είναι το μαύρο ατσάλι.

thehomeissue_(2017trends)05

Το ροζ χρυσό φεύγει! Το μαύρο ατσάλι έρχεται!

Πίνακες με ρητά Μπορεί να σας φτιάχνουν τη μέρα, μπορεί να αποτελούν το μόττο τις ζωής σας, αλλά οι πίνακες και οι αφίσες με ατάκες και ρητά δεν θα είναι τάση την επόμενη χρονιά. Ίσως το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μία must επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, έφερε την ανάγκη και τον αέρα για μία νέα αλλαγή στη διακόσμηση του τοίχου σας.
spirossoulis.com

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.