, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

 «Ο Ομπάμα μου είπε πως ήταν προσωπική του επιλογή να επισκεφθεί την Ελλάδα»

obama
Με την αποβίβαση, λίγο πριν από τις 11, του Μπαράκ Ομπάμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος άρχισε και επίσημα η ιστορική επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Ο Μπαράκ Ομπάμα κατέβηκε χαμογελαστός από το προεδρικό αεροσκάφος. Τον υποδέχτηκε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και είχαν μία σύντομη συνομιλία σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.
Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Realfm μετέφερε τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στη χώρα μας.
«Ήταν προσωπική μου επιλογή να επισκεφθώ την Ελλάδα στο τελευταίο μου ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ» είπε ο Μπαράκ Ομπάμα στον υπουργό Άμυνας.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πολύ ανθρώπινος, πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και συνέχισε μεταφέροντας τη σύντομη συνομιλία του με τον Ομπάμα.
«Είπα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Η παρουσία του είναι εκτός από συμβολική και σημαντική γιατί μας στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας για να συνεχίσει: «Μου είπε ότι το κάνει με όλη την καρδιά και ότι θα επιμείνει στη βοήθεια προς την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.