, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο αδελφός του Γ. Αϊβάζη μίλησε για την περιπέτεια του με την δικαιοσύνη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη υπήρξε χθες ο αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη , Αλκιβιάδης Αϊβάζης και μίλησε για την πλεκτάνη που παραλίγο να του στερήσει την ελευθερία του.
«Αν έχεις διαβάσει Αλέξανδρο Δουμά, Κόμη Μοντεκρίστο, ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Στο παρά ένα αποδείχτηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι, δηλαδή έκανε ανάκληση της κατάθεσης του, αυτός που με κατηγόρησε », είπε ο κ. Αϊβάζης.
Στη συνέχεια είπε: «Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πέρασα, όχι από την πλευρά του κρατητηρίου, γιατί υπήρχε άψογη συμπεριφορά, όχι επειδή είμαι ο αδελφός του Αϊβάζη, δεν ήξεραν τίποτα. Είδα πράγματα εκεί που μου έκαναν τρομερή εντύπωση. Κρίμα γιατί κατάστρεψαν τη ζωή τους τα παιδιά αυτά. Εννοώ ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε ένδικο μέσο για ότι έγινε». Εξηγώντας την κατάσταση πρόσθεσε: «Τον έναν ήξερα, τον άλλον δεν τον ήξερα. Με τον άλλον είχαμε βρεθεί μια φορά για δύο λεπτά, δηλαδή  στην παρέα βρίσκομαι εγώ με σένα και μου φέρνεις ακόμα έναν , προφανώς υπήρχε οικονομική συναλλαγή μεταξύ τους. Προφανώς είχε φάει λεφτά ο Έλληνας από τον Άραβα και προσπάθησε να τα φορτώσει και εγώ είχα το κατάλληλο προφίλ. Δεν έχω καμιά σχέση με τα πανεπιστήμια, δεν ξέρω καν που είναι η φοιτητική εστία. Εμένα μου σύστησε ο Έλληνας τον Άραβα σαν χορηγό της εκπομπής και ο Άραβας από ότι διάβασα μετά στην κατάθεση, για μένα ήξερε ότι εγώ είμαι αυτός που βγάζω τα πτυχία.».
 
Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.