, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Ο στόχος στα πλέι-οφ και η δήλωση του Ιβάν!

της Ελ. Τσαλκατίδου
Έχουν περάσει πλέον δύο εβδομάδες από την στιγμή που ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ κατακτούσε το κύπελλο Ελλάδας το βράδυ της 6ης Μαΐου 2017 απέναντι στην ΑΕΚ, όμως, η χρονιά δεν τελείωσε εκεί για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, καθώς «τρέχουν» οι υποχρεώσεις τους στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.
Ο «δικέφαλος», με απολογισμό μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα – ενώ εκκρεμεί το αναβληθέν ματς με τον Παναθηναϊκό – θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και στόχος του είναι η κατάληψη της 1ης θέσης σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Αυτό είχε τονίσει στις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βάζοντας παράλληλα ακόμα ψηλότερα τον πήχη για του χρόνου.
«Τη νέα σεζόν θέλω το πρωτάθλημα!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και όσο και αν πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν «τρελό», ξέρουν πολύ καλά πως ό,τι λέει, το εννοεί!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.