, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Πάνω από 50 κλήσεις για απεγκλωβισμούς και 15 εγκλωβισμένοι»!

«Το τελευταίο 48ωρο έχουμε συνεχείς βροχές, με αποτέλεσμα να έχουμε πάνω από 50 κλήσεις για απεγκλωβισμούς και άντληση υδάτων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και είχαμε και 15 εγκλωβισμένους», ενώ «όλα μηχανήματα του δήμου και ιδιωτών ήταν στους δρόμους για αποκατάσταση των ζημιών», περιέγραψε στον Alpha 96.5, ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς.
«Σήμερα είμαστε έτοιμοι, να καταγράψουμε τις ζημιές και τυχόν άλλα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ζημιές σε ιδιώτες, ζημιές σε δρόμους και να αποκαταστήσουμε την ομαλή του νησιού μας», διευκρίνησε ο κ. Κολοκοτσάς, τονίζοντας, «το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό, εκτός από έναν μικρό επαρχιακό δρόμο».
«Το πιο τραγικό βέβαια όλων είναι ο χαμός ενός νέου 33χρονών, ο οποίος, επιστρέφοντας από διασκέδαση, πέρασε έναν μικρό χείμαρρο, τον παρέσυρε και από και πέρα βρέθηκε διαλυμένος 2 χλμ μακριά», ανέφερε ο δήμαρχος, ενώ συνέχισε, λέγοντας ότι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με στόχο την καταγραφή της κατάστασης και των ζημιών και «όπου χρειαστούν χρήματα, τα οποία θα χρειαστούν σίγουρα καθώς πιστώσαμε κάποια μηχανήματα και βεβαίως αν χρειαστεί να αποζημιώσουμε κάποιους ιδιώτες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.