, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Παρεμπόριο… με ευθύνη Μπουτάρη" λέει το 82% των αναγνωστών μας!

paraemporio[1]Στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης επιρρίπτουν την κύρια ευθύνη για τη διαιώνιση του παρεμπορίου στο κέντρο της πόλης, οι επισκέπτες του “Karfitsa.gr”.

Απαντώντας στη σχετική ηλεκτρονική δημοσκόπηση, οι αναγνώστες μας, αποδίδουν ευθύνη για το φαινόμενο στην δημοτική αρχή σε ποσοστό 82%, ενώ ευθύνη στην Πολιτεία, σε κεντρικό επίπεδο, αποδίδει το 65% όσων συμμετείχαν στο γκάλοπ. 

Αναλυτικότερα, μεγαλύτερη υπεύθυνη την Πολιτεία, δηλαδή στην κυβέρνηση, αποδίδει το 14% των συμμετεχόντων, ενώ μεγαλύτερη ευθύνη στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη αποδίδει το 31% των αναγνωστών του “Karfitsa.gr”. Ισομερώς μοιρασμένη ευθύνη των δύο “εξουσιών” που έχουν αρμοδιότητα αντιμετώπισης του παρεμπορίου, εντοπίζει το 51% των επισκεπτών του site που συμμετείχαν στην έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ένα ποσοστό της τάξεως του 4% των αναγνωστών μας, θεωρεί πως το παρεμπόριο δεν αποτελεί πρόβλημα.

Θυμίζουμε, πάντα, ότι οι δημοσκοπήσεις στα sites δεν έχουν την πιστότητα μίας επιστημονικής στατιστικής έρευνας, αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένδειξη τάσεων, ιδιαίτερα όταν καταγράφουν μεγάλες διαφορές προτίμησης μεταξύ των προσφερόμενων επιλογών.

Paremporio-galop

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.