, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πικρό φινάλε για τον Αρη, ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ η Λαμία

Ο Αρης δεν κατάφερε να πετύχει ένα πολυπόθητο γκολ και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Λαμία, αποτέλεσμα που ήταν ταφόπλακα για την διεκδίκηση της 2ης θέσης. Αυτό συμβαίνει γιατί μένουν 3 παιχνίδια, η Λαμία θα πάρει και τρεις ξεκούραστους βαθμούς με άνευ αγώνα με τον Πανθρακικό και ο Αρης που υστερεί σε ισοβαθμία δεν την φτάνει. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι όμως δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Πίτκα. Ετσι έμεινε στην 3η θέση και θα παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ.
 
Ο αγώνας:
Καλύτερος εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος ο Αρης κόντρα στη Λαμία έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Τάτο και Καράμπελα, όμως δεν τα κατάφερε. Η πρώτη ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό με τον αρχηγό των «κιτρίνων» Ανδρέα Τάτο να σουτάρει από μακρινή απόσταση όμως ο Πίτκας απέκρουσε το σουτ. Η δεύτερη ευκαιρία ήρθε είκοσι λεπτά αργότερα, με τον Καράμπελα να συνεργάζεται ιδανικά με τον Μιλούνοβιτς και ο αριστερός μπακ του Αρη να σουτάρει δυνατή όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από κάθετο δοκάρι της Λαμίας.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης παρέμεινε δραστήριο όμως έκανε μόνο τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 48΄ο Πίτου έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να μπλοκάρει την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τάτος σούταρε και πάλι έξω από την περιοχή με τον Πίτκα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 83ολεπτό ο Αρης είχε την τελευταία καλή του ευκαιρία με τον Μπαργκάν να εκτελεί απευθείας φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, όμως ο Πίτκας ήταν και πάλι εκεί και απέκρουσε το σουτ του ακραίου των «κιτρίνων».
Αρης: Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (65΄Μπαργκάν), Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ντούνης, Πίτου (89΄Νέτο), Καπνίδης, Τάτος, Μιλούνοβιτς (Ιλιτς)
Λαμία: Πίτκας, Μπλάζιτς, Ματσούκας (77΄Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουρμισάι (51΄Ρότσα), Βάλλιος, Ομο, Καραγιάννης (71΄Μπουλούλης), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Χριστοφιλέας metrosport.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.