, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προς αναβολή ο γάμος Μπακογιάννη- Κοσιώνη

Στην αναβολή του γάμου, φαίνεται πως καταλήγουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, μετά τον θάνατο του παππού του περιφερειάρχη, πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σήμερα τα ξημερώματα.
Ο γάμος είχε οριστεί για τις 10 Ιουνίου στην Σαντορίνη, ενώ η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την 1η Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά. Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της δημοσιογράφου, όλα δείχνουν πως ο γάμος θα ακυρωθεί λόγω πένθους, αφού οι ημέρες που χωρίζουν τις δύο τελετές είναι εξαιρετικά κοντινές. Προς ακύρωση βαίνει, όπως είναι λογικό, και το μεγάλο γλέντι που προγραμμάτιζε το ζευγάρι στο Καρπενήσι.
Η αδυναμία του Κώστα Μπακογιάννη στον παππού του ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό. Σε συνέντευξή του τρία χρόνια πριν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε μιλήσει για το ρόλο που έλαβε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη: «Ο παππούς μας ήταν για μένα και την αδελφή μου το λιμάνι μας, η ασφάλειά μας. Κινήθηκε με αυτόματο τρόπο. Τον θυμάμαι στο τέλος της κηδείας του πατέρα μου να βάζει το χέρι του στον ώμο μου: “Πάμε τώρα, Κώστα”. Την ίδια ασφάλεια μου δημιουργεί και σήμερα, στα 96 του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.