, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σήκωσαν σκεπές οι θυελλώδεις άνεμοι στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

φωτο xanthinea.gr

Καταστροφές τόσο σε οικίες όσο και σε κτηνοτροφικές μονάδες προκλήθηκαν στην Ξάνθη λόγω των ισχυρών ανέμων που έπληξαν την περιοχή. 
Οι θυελλώδεις άνεμοι έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από το βράδυ της Τετάρτης, με τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή να επιδεινώνονται την Πέμπτη τις πρώτες πρωινές ώρες επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.
Από τους ισχυρούς ανέμους ξηλώθηκαν σκεπές τόσο σε οικίες όσο και σε κτηνοτροφικές μονάδες. Στην περιοχή της Λεύκης ο αέρας σήκωσε το μεγαλύτερο μέρος της οροφής σε μια κτηνοτροφική μονάδα με αιγοπρόβατα ενώ αντίστοιχες ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλες μονάδες στην ίδια περιοχή. Στην περιοχή της Αλκυόνης οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν κεραμίδια σκεπών ενώ αντίστοιχες καταστροφές προκλήθηκαν και σε ορεινούς οικισμούς.
Η Αστυνομία εξέδωσε απαγορευτικό μετακίνησης φορτηγών στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής λόγω των ανέμων, ενώ απαγορευτικό εκδόθηκε και στο Θρακικό Πέλαγος.
Πηγή xanthinea.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.