, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σπουδαστές στόλισαν και… φώτισαν βιτρίνες

Στην πράξη έδειξαν, όσα έμαθαν οι εκπαιδευόμενοι του κύκλου μαθημάτων διακόσμησης βιτρίνας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (Καρακάση1) Με αφορμή τις γιορτές, άλλαξαν και στόλισαν την όψη εμπορικού καταστήματος στην Πλατεία Αντιγονιδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
ΚΕΔΗΘ Όλα τα στολίδια ήταν χειροποίητα και… ιδέα των ίδιων των σπουδαστών του συγκεκριμένου σεμιναρίου. Όπως τόνισε η επικεφαλής και υπεύθυνη του σεμιναρίου Μαρία Αθανασιάδου “Δουλέψαμε με βάση την βιτρίνα και τα μέσα του καταστήματος Simple του Μ. Μαγιωνά, στην οδό Κ. Κρυστάλλη και από τις αντιδράσεις του καταναλωτών εκτιμούμε ότι κάναμε καλή δουλειά…” ΚΕΔΗΘΗ πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) Μαρία Πασχαλίδου επανέλαβε ότι τα μαθήματα κατάρτισης και πιστοποίησης – πολλών κλάδων της αγοράς – συνεχίζονται ως ομπρέλα αλληλεγγύης και στήριξης των πολιτών στην κεντρική Μακεδονία. Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και οφείλει να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη κι αυτό προσπαθούμε συνεχώς…”  (Οι κύκλοι των μαθημάτων συνεχίζονται και οι εγγραφές γίνονται στο 2310.313.414)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.