, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λέει ότι ο Βενιζέλος κλείνει το μάτι στη Νέα Δημοκρατία!

Το μάτι στη ΝΔ κλείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος; “Κατά τη γνώμη μου ναι”, απαντά ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και μέλος του κεντρικού συμβουλίου της δημοκρατικής συμπαράταξης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Μαργαρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρά το οτι σέβομαι την απόψη του έμεινε μόνος του με τις απόψεις τις οποίες εξέφρασε και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και στην κοινή συνεδριαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και δεν τον υποστήριξαν άλλα στελέχη».
«Ο κ. Βενιζέλος δεν βρήκε την υποστήριξη», είπε ο Θόδωρος Μαργαρίτης «στην δική του άποψη αφού δεν είχε υποστηρικτές και πρόσθεσε πως οι απόψεις του κ. Βενιζέλου δείχνουν μια μονομέρεια προς το κομμάτι των συμμαχιών ενω η δημοκρατική συμπαράταξη συζητά για το είδος της εθνικής συνενόησης».
Ο κ. Μαργαρίτης τάχθηκε υπερ της εθνικής συναινόησης του ΠΑΣΟΚ με τα υπόλοιπα κόμματα και τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μαζί,θα στήριζαν μια κυβένηση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με την ψήφο τους εστω και με τη δημοκρατική συμπαράταξη σε ρόλο αντιπολίτευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει για την εθνική συναινόηση που απαιτείται για τα μεγάλα εθνικά θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Ο κ. Μαργαρίτης επιτέθηκε ωστόσο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας οτι “ο κ. Τσίπρας εξω το παίζει πρόσκοπος και στο εσωτερικό της χώρας το παίζει νταής”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.