, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης από αύριο στα… θρανία!

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ αρχίζει αύριο, Σάββατο 21/1, τις εργασίες της στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή  80 στελεχών από την Κ. Μακεδονία. Οι εργασίες της Ακαδημίας θα διαρκέσουν το διήμερο 21-22/1 και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του κόμματος.
Στόχος τόσο η κατάρτιση και ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης που θα πρέπει να κατέχει το έμψυχο δυναμικό του κόμματος, όσο και η ευρεία αντιληπτική προσέγγιση σε κυρίαρχα ζητήματα πολιτικής ατζέντας.
Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών,  οι εισηγητές δεν επιλέχθηκαν με βάση την κομματική τους ιδιότητα. Εκτός του ότι πληρούν κάθε επιστημονικό κριτήριο, ανήκουν στον χώρο των θιασωτών της ανοικτής κοινωνίας , της ελευθερίας της σκέψης και έκφρασης, της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, της αντίθεσης σε καθεστωτικές πρακτικές και λαϊκισμούς.
Η ενεργοποίηση της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών ήταν μία από τις εξαγγελίες του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, που υλοποιείται και στη Θεσσαλονίκη έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο κύκλους στην Αθήνα και έναν στο Ηράκλειο. Αντίστοιχοι κύκλοι έπονται τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.