, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη – Νέα αστυνομική επιχείρηση στη Ροτόντα

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας
Συνελήφθησαν (16) άτομα και βεβαιώθηκαν (7) πταισματικές παραβάσεις σε παράνομα εκδιδόμενα πρόσωπα
Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Αναλυτικότερα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν :

  • (5) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 47χρονης ημεδαπής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, μεσημβρινές ώρες χθες (20-01-2017), σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν (8) αποφάσεις (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (167) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (26) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • (9) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων (1) ημεδαπός και (3) αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
    Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.
  • (1) άτομο για κλοπή.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (7) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.