, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Εύοσμο, Καλαμαριά και Γιαννιτσών

Συλλήψεις πραγματοποίησαν εχθές οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αφενός στις περιοχές του Ευόσμου και της Καλαμαριάς για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και αφετέρου στην οδό Γιαννιτσών για παραβάσεις που αφορούν τη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’αμοιβή προσώπων.
Ειδικότερα, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (23-05-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (3) ετών, (8) μηνών και (18) ημερών και χρηματική ποινή (800) ευρώ για φοροδιαφυγή και παράβαση του Νόμου περί επιταγών.
Επίσης, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-05-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών για φοροδιαφυγή.
Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν (7) παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.