, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Τα συλλυπητήρια της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά του ιδίου για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έπληξε το Μάντσεστερ εξέφρασε o Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προς τον ομόλογό του, Πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας, κ. John Bercow.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων, μέσω της διπλωματικής οδού, την ακόλουθη επιστολή:
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Επιθυμώ να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια τόσον εμού όσον και των μελών της Βουλής των Ελλήνων για την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που έπληξε το Μάντσεστερ με δεκάδες θύματα.
Ο ελληνικός λαός, προσηλωμένος στην ιδέα της ειρήνης, αποδοκιμάζει πράξεις βίας που τείνουν να υποσκάψουν τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχοντας στο βαρύ σας πένθος, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τα αισθήματα συμπάθειας στις οικογένειες των θυμάτων.
Παρακαλώ δεχθείτε, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, τη διαβεβαίωση της υψηλής εκτίμησής μου.
Νικόλαος Βούτσης
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.