, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Σφαγείο»- Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πιο τρομακτική ταινία του Νοεμβρίου!

Σε σκηνοθεσία Ντάρεν Λιν Μπούσµαν, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόε Άντερσον, Τζέσικα Λόουντες, Ντέιτον Κάλι και Λιν Σέι.
Σε έναν κόσµο όπου υπάρχει πάντα σκοτάδι, ακόµα και μέσα στην ηµέρα, η ρεπόρτερ κτηµατοµεσιτικών θεµάτων Τζούλια Τάλµπεν θα δει τις ισορροπίες της ζωής της να ανατρέπονται, όταν δολοφονείται βάναυσα η οικογένειά της.
Παρόλο που η υπόθεση κλείνει, η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι πίσω κρύβονται πολύ περισσότερα απ’ όσα αποκαλύφθηκαν, και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήµατος. Θα ανακαλύψει ότι το δωµάτιο στο οποίο έγινε το έγκληµα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της αδερφής της. Έτσι, ξεκινά µια αδυσώπητη έρευνα που θα οδηγήσει την ίδια και τον πρώην φίλο της, Ντετέκτιβ Γκρέιντι, στο Νιου Ίνγκλις, όπου θα συναντήσουν τον αινιγµατικό Τζεµπεντάια Κρόν και το Abattoir – ένα τερατώδες σπίτι κατασκευασµένο από συρραµµένα δωµάτια θανάτου και κατάρας.
Η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι η ψυχή της αδερφής της είναι παγιδευµένη στο εσωτερικό του, αλλά το Abattoir δεν είναι ένα απλό σπίτι – είναι η πύλη για κάτι τόσο σατανικό που ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία.
Η ταινία είναι βασισµένη στο οµώνυµο comic book του Ντάρεν Λιν Μπούσµαν, σκηνοθέτη και σεναριογράφου του «Saw II» και σκηνοθέτη των «Saw III» και «Saw IV».
Η ταινία «Σφαγείο» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Nοεμβρίου, από την Tanweer. athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.