, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σχολικά γεύματα στους μαθητές δημοτικών σχολείων και του Δήμου Λαγκαδά

Σχολικά γεύματα θα δοθούν στους μαθητές των δημοτικών σχολείων και του Δήμου Λαγκαδά, έπειτα από αίτημα του δημάρχου στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα το Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.
‘Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM” ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Καραγιάννης, ο ίδιος ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να συμπεριληφθούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και του Λαγκαδά στο πρόγραμμα σίτισης για τα 30.000 παιδιά των επτά δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης (Νεάπολης – Συκεών, Κορδελιού – Ευόσμου, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δέλτα, Χαλκηδόνας και Βόλβης), που εξαγγέλθηκε στις 14 Δεκεμβρίου.
“Μου τηλεφώνησε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου και μου ζήτησε να δώσω μια λίστα των σχολείων που καταρχήν θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, με προοπτική αργότερα να ενταχθούν και όλα τα δημοτικά σχολεία του Λαγκαδά, όπως έγινε στους υπόλοιπους δήμους”, είπε ο κ.Καραγιάννης.
Ο δήμαρχος Λαγκαδά πρόσθεσε πως χαιρετίζει “τα αντανακλαστικά” του Γραφείου του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης γι’ αυτή την ανταπόκριση.
πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
φωτογραφία: eurokinissi.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.