, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα Χριστούγεννα του υπουργού στους… καταρράκτες

Υποσχέθηκε ενίσχυση σε εξοπλισμό (αυτοκίνητα κλπ) ενώ ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια των αστυνομικών οργάνων για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών…
Στην Έδεσσα πέρασε τα Χριστούγεννα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας . Όπως μάθαμε επισκέφθηκε (επίσημα ή ανεπίσημα) την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Γάγκλιου.
Ο υπουργός υποσχέθηκε ενίσχυση σε εξοπλισμό (αυτοκίνητα κλπ) ενώ ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια των αστυνομικών οργάνων για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών. Ο βουλευτής επισήμανε την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας σε σχέση με γειτονικούς Νομούς με δεδομένη την μεγάλη έκταση του Νομού και το ορεινό ανάγλυφο μεγάλου τμήματος του. Ακόμη ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ευαισθησία που επέδειξε σε σχέση με τη διατήρηση των αστυνομικών τμημάτων και σταθμών στην πρόσφατη ανα- διοργάνωση των υπηρεσιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.