, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι είπαν στο τηλέφωνο Τσίπρας και Αγγελοπούλου – Οριστικό το «διαζύγιο»;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Δ) υποδέχεται την Γιάννα Αγγελοπούλου (Α), κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014. Η συνάντησή πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πρώτο εντός Ευρώπης συνέδριο του Clinton Global Initiative, που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου του 2015, στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Είκοσι ολόκληρα λεπτά κράτησε το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στην Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά την απόφαση του Υπουργείου Εξωτερικών να της αφαιρέσει το διπλωματικό διαβατήριο με πρόσχημα την μη υποβολή της έκθεσης πεπραγμένων για τις δραστηριότητές της, ως πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε στην Γιάννα Αγγελοπούλου ότι πρόκειται για ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να τακτοποιηθεί.
Η ίδια πάντως θεώρησε σκόπιμη την ενέργεια του υπουργείου Εξωτερικών και γι΄ αυτό δεν δέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού για να επανέλθει στη θέση της.
Το διαζύγιο ανάμεσα στην Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα είναι οριστικό.
Η ίδια μάλιστα χρεώνει στον πρωθυπουργό την απόπειρα διασυρμού της και όχι στον Νίκο Κοτζιά, με τον οποίο όπως είπε, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.