, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ η Μελέτη για χάρη του Χανταμπάκη

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του Survivor Panorama, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις για την συνέντευξη της στον Στέλιο Χανταμπάκη.
Aναλυτικά η ανάρτηση της Μελέτη στα social media για την συνέντευξη στον Χανταμπάκη: «Για όλους τους φίλους που αμφισβήτησαν τη δημοσιογραφική μου σκληρότητα στην συνέντευξη Χανταμπάκη, να σας ενημερώσω για τα εξής: όταν ο Στέλιος κάθισε στο τραπέζι με Ειρήνη και Πάνο, είχε μόλις βγει από το παιχνίδι. Δεν είχε προλάβει (ως προβλέπεται) να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του ή το ίντερνετ για να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει.
Τον άρχισα λοιπόν στις πιο σκληρές ερωτήσεις όπως, “τι έχεις να πεις για την κλίκα που ηγείσαι;”, “γιατί έκανες μπούλινγκ στην Ειρήνη”, “τι έχεις να πεις στον κόσμο που σε λέει φίδι;” και είδα πως είχα μπροστά μου έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε και δεν καταλάβαινε. Ζήτησα από μόνη μου στην παραγωγή να κοπεί το απόσπασμα του Στέλιου (γι΄ αυτό και ήταν αμίλητος) ώστε να ενημερωθεί ο ίδιος για τις εξελίξεις και να ακούσω και γω ως όφειλα την πλευρά του.
Στη συνέχεια από μόνη μου αποφάσισα να μαλακώσω και να είμαι λιγότερο ανθρωποφάγα γιατί στην τελική είχα μπροστά μου έναν παίκτη από ένα παιχνίδι. Αν η κρίση μου δεν ταιριάζει με αυτή όλων το κατανοώ. Αλλά αποφάσισα πως μπορώ να θίξω τα ίδια θέματα με λιγότερο τηλεοπτικό μαστίγιο. Με αγάπη σε όλους τους φανατικούς του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.