, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λέει αποκλειστικά στο KARFITSA.GR ο Δημήτρης Μάρδας για την απομάκρυνσή του από το κυβερνητικό σχήμα;

mardas copy
Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, ωστόσο τα στελέχη που έμειναν εκτός νέου κυβερνητικού σχήματος “βράζουν” και… εκδηλώνονται!
Μιλώντας στην KARFITSA κορυφαίος πρώην υπουργός αναφέρει ότι: «ο Τσίπρας προσπάθησε να υλοποιήσει την απόφαση του πρόσφατου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για αποΠΑΣΟΚοποίηση και απομάκρυνση των ΠΑΣΟΚογενών από την κυβέρνηση. Δείτε πόσοι είμαστε και πόσοι μείνανε; Μόνο ο Σπίρτζης και ο Κουρουμπλής» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η KARFITSA επικοινώνησε με τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης τα οποία αποχώρησαν από το νέο κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο ο μόνος που θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο ήταν ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας.
«Ο μαέστρος της ορχήστρας είναι ένας και αυτός αποφασίζει. Εν πάσει περιπτώσει αυτός έχει την ευθύνη για ό,τι γίνεται και ό,τι δεν γίνεται. Αποφασίζει για την καθοδήγηση του καραβιού στη θάλασσα» καταλήγει.
Βαγγέλης Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.